lördag 5 januari 2019

"Satanis" ett nytt projekt

Svenska Satanistkyrkans avdelningar kallas "Trapezoider" (som de i grad 3 kan starta) då kyrkan ser sig magiskt som en "Trapezohedron" som är byggd av ett antal trapezoider. Våra projekt för specialintressen (som de i grad två kan starta) kan vara över tid, plats och rum utan begränsning. "Estetisk Terror" är ett projekt. Nu välkomnar vi ett nytt projekt vid namn "Satanis" som den kristna kyrkan kallade romantikens författare på 1800-talet. Projektet kommer hålla i produktion av material, skrifter och böcker som:
En bok om Yeziderna,

En bok om vampyrism och den magiska traditionen som ingår i begreppet, vi kommer presentera vampyrism och deras tankar om ”twilight zone” från många olika från flera olika sataniska traditioners sätt att se på magin och filosofin..

En svensk bok om ”dödshelgonet” Santa Muerta, där historiskt perspektiv, hur man ställer upp ett altare och hur man arbetar magiskt med henne ur ett flertal traditioner m.m..

Den mörkmagiska sidan av runorna och hedendomen,
Thursatru (tillbedjan, utan Fenris, kaosjättarna, Hela, svartalver  och Loke för att nämna några). Mörk runmagi, och dagen kontemporära run-yoga.

Dessa är böcker som är påbörjade!

Sen har vi en bok i planeringsstadiet och det är en Satanisk diktbok som i sina dikter skall gå djupt ner i demonernas värld, med tillhörande konstverk till, varannan sida poesi, varannan sida konstverk. Denna bok kommer vara ett samarbetsprojekt mellan projektet ”Estetisk Terror” och vårt projekt ”Satanis”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar