torsdag 5 september 2019

NY BOK UTE

För första gången någonsin släpps en bok om Satanism på Svenska av en författare som vuxit upp i en satanistisk miljö och avslöjar flera hemliga sällskaps hemligheter noga fördolda så att inte vem som helst kan se igenom dem. Idag närmare 45 år tar han fram ritualer som aldrig tidigare visats, blottar hemligheter ingen vågat yppa innan, och lägger fram en blasfemi i ett kapitel som fått hans närmaste att frukta för hans liv om detta kommer ut. En blandning av Socialdarwinism, eugenik, nyliberalism och stundtals ren fascism kan tyckas, men det är samtliga inspirationer till satanismen och dess själva kärna som oblygt avmaskeras tillsammans med perspektiv ni inte trodde var möjliga. Med små glimtar ur ett vilt nittiotal där mord, bränder, mordhot och mordförsök tillhörde vardagen växte en rumsren rörelse fram som idag ägnar sig helt åt självutveckling och inre mål, är Satanismen blodsoffrande ondska, eller en tillämpad psykologi med ett effektivt språkbruk för det undermedvetna att göra förändring i vardagen, eller är det både och. Författaren som själv är teist är inte blyg av sig med att han offrar blod vilket han alltid har förnekat inför medias oanade ögon, men stöder sig samtidigt på en s.k. Laveyansk filosofi och anser att alla måste hitta sin egen väg in i mörkret och anser att var och ens väg står att finna själv.

7 kommentarer:

  1. Vart kan man hitta/köpa den?

    SvaraRadera
  2. Svenska Kyrkan kränker handikappade.
    Dom tillåter mobbing.

    Dom sparkar ut unga svaga människor som fallit offer för ohälsan, 16 år senare har inte myndigheterna löst problemen trots att satanisterna i kyrkan ansåg att myndigheterna skulle lösa problemen.

    SvaraRadera
  3. Har detta helt dött ut eller....?

    SvaraRadera
    Svar
    1. verkar stendött, vet inte vart alla satanister i sverige gömmer sig

      Radera
  4. Jag tycker det är helt fel att svenska satanistktrkan kränker hadikapade. Jag som troende Satanist ser inget fel med att handikapade och annorlunda. Jag tycker mycket bättre folk med diagnoser. Jag själv är annorlund, jag tycker inte om steiotyper. Alla streiotyper till hör satanisters fiender jude/kristna. Enligt världs religionerna så måste man passa in i massan. Annars blir man utstött och mobbad. Jag tycker det verkar som om den här så kallad satanist samfundet och joyofsatan är skapt av Satans fiender. Ave Satanas!

    SvaraRadera
  5. Var kan man köpa boken?

    SvaraRadera